Ide til opgave, og tanker omkring Bloggen.

Kunne det være en ide at bruge bloggen som portfolie på 4. H. i faget teknologi E. Den skal skrives, og på denne måde ville alle elever have adgang.

En grund til ikke at tale for dette kunne være at de allerede skriver det i word som de er bekendte med, eller google docs hvor de måske skriver resten af deres opgave.
Der kunne også være manglende motivation grundet manglende it kundskaber.

Der kunne her bruges teori fra Illeriis (motivation og læring)
Althusser, Interpellering, og om hvordan et socialt medie som dette vil opfange og påvirke eleven, eller ikke. Her kan der trækkes Illeriss ind.
Man kunne i denne forbindelse se på hvad bloggen skal hedde, og om prinsesser fra bloggen er et godt navn, når målgruppen er andre med studerende fra DEP.

Klafki og Kant. Hvilket elementer kan man åbne op for eleven, her mener jeg at man kan bruge en blog til andet end at skrive om hvor man får lavet negle og helseprodukter der er gode for dig. Men at en blog er andet end "overfladiske" opdateringer som man føler sig nød til at følge med i. Det kan evt. også bruges i en seriøs arbejdsmæssig forbindelse.

Skulle det være i en retning af at bloggen skulle bruges som et redskab mellem skole og praktik kan det være aktuelt at se det ud fra Vibes transfer, eller gå skridtet videre og bruge Akkerman og Baggers grænsekrydsningsdidaktik da de arbejder ud fra at der er en stor forskel på skole og praktik.

Jeg lægger mig nok ud med nogle der læser blogge fra alle mulige bloggere omkring træning, mad, havearbejde osv;-)


Men det

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Synopsis, eller ihvertfald et forslag hertil.

Flipped vid